Sramotan snimak obišao Balkan: Dvojica muškaraca se okomila na djevojku, evo šta su joj radili, u samom centru grada (Video)
Breaking News

Sramotan snimak obišao Balkan: Dvojica muškaraca se okomila na djevojku, evo šta su joj radili, u samom centru grada (Video)

Sraman snimak iz Beograda. Dvojica muškaraca se okomila na djevojku: Djevojkama je u mnogim situacijama nezgodno. Često se suočavaju sa komentarima nekulturnih osoba.  Često se nađu neki muškarci koji će nešto da im dobacuju. To je zaista  ružn0.

Dešava se da tako i muškarci koji su dosta stariji od tih djevojaka, to rade. Ne razmišljajući da je ta djevojka stara toliko da im može biti kćerka. Zaista je užasn0 šta neki muškarci rade. Ovaj snimak je sve š0kirao.

Nastao je u Beograd, u po bijela dana.Izazvao je broje negativne komentare i 0sude.  Svi su stali naravno na stranu djevojke i osudili su postupak ovih muškaraca.

Kao što je neko napisao, ako su se tako ponašali  u po bijela dana i pred drugim ljudima, kakav bi te bio slučaj da je bila no i da nije bilo drugih ljudi osim nje. Ovdje možete da vidite kako su se to oni ponašali i šta su uradili:

I veoma je ružn0 da krivite oblačenje djevojaka za ovakvo nešto. Nijedna ne bi trebala da strahuje jer želi da obuče suknju ili nešto kratko. Prije nego što krenete da dobacujete,  sjetite se  svoje sestre, kćerke ili druge drage žene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *