Spolja izgleda kao betonska kocka, a kad su ušli unutra zanijemiIi su: Pogledajte šta su zatekli (Foto)
Breaking News

Spolja izgleda kao betonska kocka, a kad su ušli unutra zanijemiIi su: Pogledajte šta su zatekli (Foto)

Ova kuća spolja izgleda kao betonska kocka. Kada su ušli unutra, ostali su zabezeknuti. Ovo niko nije očekivao: Japanske arhitekte su odlučile da naprave jednu betonsku kuću, kuću u stilu brutalizma. Kuća izgleda kao nekoliko betonskih kocki spojenih u jednu cjelinu.

To je ono što se i očekuje od ovog stila. Nekima se dopada takav stil gradnje, dok neki i nisu baš obožavaoci toga. Ukusi su različiti i  to je naravno očekivano. Imate li ideju kako bi ta kuća mogla da izgleda iznutra. Pogledajte slike i procijenite:

I, šta kažete na ovakvu kuću? Da li vam se dopada i da li biste mogli da živite u njoj?  Unutrašnjost je veoma lijepa, zar ne? Možda ne biste takvu unutrašnjost na prvu poistovjetili sa takvim vanjskim izgledom. Na internetu možemo tako naći razne ideje za gradnju, uređivanje doma.

Nekada nam te ideje zaista dobro dođu jer se sami možda ne bismo nečega dosjetili ili nam jednostavno samo treba mala pomoć, jedna ideja koja bi nam dobro došla. U našim člancima ste imali prilike vidjeti razne korisne ideje koje ste mogli da iskoristite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *