Zaustavila ga policija, a zbog njegovih riječi odmah su ga odveli u zatvor
Breaking News

Zaustavila ga policija, a zbog njegovih riječi odmah su ga odveli u zatvor

Zaustavila ga policija, rekao im da bi radije u zatv0r nego kući  svojoj ženi. Vjerovatno ste mislili da je riječ o šali kada ste čitali ovaj naslov. Ne, nije. Iako nas neke ovakve situacije ostavljaju u čudu, one se ipak dešavaju.

Tako znamo čuti za neke veoma čudne slučajeve i ostati bez teksta. Ovaj slučaj se dogodio na Floridi. Naime 70-godišnji  Leonard Olsen je stajao kroz krovni prozor raširenih ruku.  Automobil se kretao, a Olsen je samo stajao.

Policija ga je zaustavila, a on je sve to porekao iako su sami policajci to vidjeli.  Rekao je da ne zna ništa o tome. Nakon što su mu rekli da je sve snimljeno, promijenio je priču. Uz to su mu i pokazali snimak.

Tada je rekao da automobil svakako vozi sam jer ima “ogromni računar u sebi”. Rekao je kako se svakako planirao predati jer ne želi ići kući svojoj ženi. Policajci su bili u čudu i pitali zašto tako govori.

Tada je Olsen rekao da ga žena tretira kao slugu i da bi radije išao u zatv0r nego kući. Želja mu je ispunjena jer se sada suočava sa prekršajnom tužbom zbog nesmotrene vožnje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *