10 stvari koje muškarci rade, a žene ih mrze iz dna duše: Ako 0vo uradite pred njom, nikad neće biti sa vama
Breaking News

10 stvari koje muškarci rade, a žene ih mrze iz dna duše: Ako 0vo uradite pred njom, nikad neće biti sa vama

Muškarci dosta toga ne vole kod žena.  Isto tako postoji dosta stvari koje žene ne vole kod muškaraca. Navest ćemo neke od njih:

Frizura u ruskom stilu – Nekim momcima je ovo možda kul, ali ženama svakako nije.

Brkovi koji izgledaju poput onih i pubretetskih dana – Neke žene vole kad muškarac ima brkove, a neke baš  i ne. Ipak, tešk0 ćete naći ženu koja voli da njen muškarac ima brkove koji su poput onih iz pubertetskih dana.

L0š izbor naočala za sunce – I kada birate naočale za sunce, gledajte da vam lijepo stoje. Ovakvi modeli se ženama baš ne sviđaju.

Providna ili kratka majica koja otkriva stomak – Čak i kada imate atletsko tijelo, ženama nije privlačno kada je muškarac  u providnoj odjeći. Još manje privlaćno je kada podignete majicu i vidi se stomak.

Poziranje sa autom – Oličenje nezrelosti i iskompleksiranosti za mnoge žene.

Kopiranje ženskih frizura – Da se razumijemo, to ne znači da muškarci sa dugom kosom nisu privlačni. Dosta žena voli baš takve muškarce, ali duga kosa ne znači kopiranje  pojedinih ženskih frizura.

Čudan stajling će također odbiti većinu. Nešto ovakvo…

Uske pantole, helanke – Ako je šta neprivlačno ženama, onda su to preuske pantalone na muškarcu.

Prikriivanje ćelavosti na čudan način – Ono što je još neprivlačno ženama jeste kada se muškarac ponaša nezrelo, kada počne da se pretvara u dijete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *