"Uslikao sam ih, zovu se Vlada i Marija, nek cijeli Balkan zna šta su uradili": Pljušte komentari na objavu (Foto)
Breaking News

“Uslikao sam ih, zovu se Vlada i Marija, nek cijeli Balkan zna šta su uradili”: Pljušte komentari na objavu (Foto)

“Uslikao sam ih, zovu se Marija i Vlada. Neka cijela Srbija zna šta su uradili”… Prije nekoliko dana se u Novom Sadu dogodila nesvakidašnja situacija. Nenad Baranovski je ostavio auto na parkingu i otišao za obavezama.

Kada se vratio, naišao je na polomljen retrovizor. Prvo se š0kirao, a onda je pronašao papir koji će ga poslije odvesti do heroja dana.

“Poštovani, dobri ljudi. Ovo su Vlada i Marija. Pre dva dana su bili uznemireni i u žurbi zbog lekarskih pregleda malog Vlade. Tako uznemireni, slučajno su zakačili moj retrovizor. Ostavili su mi poruku, a sačekalo me i prijatno iznenađenje kada sam pozvao Mariju.

Ona i njen muž su ogranizovali gde da kupim retrovizor i majstora koji će to rešiti, bez da ja moram prstom mrdnuti. Retrovizor je zamenjen, a majstor Slavko je ispao šmeker jer nije hteo ni dinar da naplati.

Vlada je dobio čokoladu od mene kao mali znak zahvalnosti što postoje ljudi poput njegovih roditelja i da sledi njihov primer. Marija kaže da joj je bilo neprijatno kada je vidjela šta je uradila, ali da bi voljela da sutra, ako njeno auto neko udari,  ostavi poruku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *