Neko je objavio sliku tornada, a jedan lik je svojim komentarom nasmijao sve (Foto)
Breaking News

Neko je objavio sliku tornada, a jedan lik je svojim komentarom nasmijao sve (Foto)

Neko je objavio sliku tornada u Rumuniji, a jedan lik je nasmijao sve svojim komentarom: Ko bi rekao da se u Evropi može pojaviti ovakav tornado? Takve pojave očekujemo obično u Americi jer su u Americi t0rnada baš česta.

Ni ljudi sa slike nisu mogli vjerovati da vide t0rnado. U čuđenju su snimali šta se dešava. Nisu mogli ni zamisliti da će njihova slika postati viralna. I to ne zbog t0rnada, već zbog komentara kojeg je neko ostavio. Pogledajte šta je ta osoba napisala i čime je to nasmijala internet:

Neke osobe su baš dosjetljive i sjete se stvari koje većini ne bi pale na pamet. Također smo imali prilike vidjeti da mnogi na društvenim mrežama nađu neki način da se našale.

Te šale su nekada prihvatljive i sasvim na mjestu, ali smo nažal0st imali prilike vidjeti da se pojedinci šale tako čak i kada je neka tužna vijest u pitanju.

Trebamo znati kada se možemo našaliti, a kada to baš i nije primjereno. Slažete se?  Drugačije je kada se mi nađemo u nekoj situaciji, tada nam već i nije do šale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *