Sa svojih 10 prstiju iskopao ogromnu rupu u dvorištu, a zatim je napunio nečim što bi svaki muškarac poželio da ima (Foto)
Breaking News

Sa svojih 10 prstiju iskopao ogromnu rupu u dvorištu, a zatim je napunio nečim što bi svaki muškarac poželio da ima (Foto)

Vejn Martin je iskopao rupu u svom dvorištu, a onda je napravio impresivnu podzemnu konstrukciju. Pronašao je kontejner od 6 metara i onda je promijenio vrata  na suprotnoj strani. Rupa je bila 60 cm dublja od visine kontejnera.

Također je napravljena i rupa za odvodnu cijev. Vrh stepenica je bio u istoj ravni kao i kontejner. Postavio je grede i stavio veliku ploču od lima na vrh. Prostor iznad stepenica je okružio armaturom. Blokove je ispunio betonom.

Blokove je dodao na ulazu i na 15 cm debelom sloju armature.  Stavio je i zemlju oko konstrukcije da bi tu mogle da budu biljke. Vjerovatno se pitate šta je to on napravio. Napravio je vinski podrum. Njegov potez je sve oduševio. Pogledajte kako to sve na kraju izgleda:

Na internetu možemo tako vidjeti neke korisne ideje koje i sami možemo da iskoristimo. Često ostanemo fascinirani nečijim radovima i kreativnošću. Nekada nam određene ideje ne bi pale na pamet, ali onda saznamo preko nekog drugog za iste i odlučimo se probati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *