Frizerski salon ima urnebesnu reklamu na vratima, prolaznici se smiju kada vide sliku (Foto)
Breaking News

Frizerski salon ima urnebesnu reklamu na vratima, prolaznici se smiju kada vide sliku (Foto)

Ovaj frizerski salon ima urnebesnu reklamu na ulazu. Svi se smiju kad vide sliku: Ovaj frizerski salon je odlučio da privuče ljude na nešto drugačiji način. Mislimo da reklama zaista ne može da prođe nezapaženo.

Također vidimo da ne moramo da angažujemo dizajnere da bismo dobili dobre reklame.  Dovoljno je malo mašte i kreativnosti. Pogledajte o čemu je riječ i zašto je reklama sve nasmijala i zašto privlači mušterije:

Šta kažete na ovo? Da li ste očekivali nešto ovakvo? Vjerujemo da bi i vas privuklo da odete u ovaj salon baš zbog ovog pristupa. Neko je naravno slikao i objavio na društvene mreže gdje je također bilo reakcija oduševljenja.

Dobar smisao za humor će dobro doći za privlačenje mušterija. Znamo da reklame zaista imaju uticaj na kupce. Mnogi su podložni reklamama i inače bi baš zbog reklama kupili određeni proizvod.

Zato mnoge kompanije ulažu u reklame jer znaju da će reklamiranjem proizvoda dobiti željeni  efekat. Zato i vi trebate biti oprezni kada su u pitanju reklame i podložnost njima. Trebate biti svjesni da se zarad koristi  služe raznim trikovima. Na taj način žele da privuku mušterije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *