Javila mu se zgodna djevojka i tražila novac, a njegov odgovor je genijalan (Foto)
Breaking News

Javila mu se zgodna djevojka i tražila novac, a njegov odgovor je genijalan (Foto)

Javila mu se zgodna djevojka i tražila novac, a on joj poslao genijalan odgovor: Na internetu se možete susresti sa raznim profilima osoba, zato trebate biti oprezni prilikom komuniciranja i prihvatanja istih za prijatelje.

Ovdje je jedan muškarac sve oduševio odgovorom na pitanje jedne zgodne djevojke da joj pošalje novac. Postoje djevojke koje to rade. Kojima nije pr0blem da tako traže novac od muškaraca.

Naravno, može biti riječ i o lažnim profilima koji namjerno stavljaju slike zgodnih djevojaka kako bi  od nekog muškarca izvukli novac. Na internetu je mnogo takvih prevara. Ovdje se djevojka javila jednom muškarcu i pitala da joj pošalje novac.

Vjerovatno bi joj neko i poslao novac, pošto sigurno nije prvi put da novac traži ovakav način. Imate dosta naivnih ljudi koji vjeruju svemu što im neko napiše.

Pogotovo muškarci kada im nešto zatraži zgodna djevojka. Ovaj muškarac nije tako reagovao.  Svojim odgovorom ju je spustio na mjesto. Pogledajte šta joj je to odgovorio:

Umjesto da tražite novac na ovaj način, tražite posao.  Ovim odgovorom je muškarac sve oduševio. Svi su prokomentarisali kako je dao pametan odgovor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *