Djevojka se rastezala s trenerom, a onda joj se desila najgora moguća stvar (Video)
Breaking News

Djevojka se rastezala s trenerom, a onda joj se desila najgora moguća stvar (Video)

Djevojka se rastezala sa trenerom, a onda joj se dogodila najg0ra moguća stvar. Ovaj video je postao hit na društvenim mrežama. Svima nama se može desiti neki blam.

Samo što bismo onda voljeli da to niko nije vidio ili da barem više ljudi nije svjedočilo tome. Ovaj personalni trener je pomagao svojoj klijentici da se rastegne. Onda joj se dogodilo nešto što nikako nisu mogli planirati.

Djevojka se malo više opustila i onda se desilo nešto malo neprijatn0. To je normalna pojava, ali se desila u nezgodnom trenutku. I onda je to snimljeno i objavljeno na društvene mreže. Evo šta se to desilo:

Neprijatno, ali opet su to okrenuli na smijeh. Zar nije tako? Čak i kad nam se dese neke neprijatne stvari, trebamo ostati smireni i ne kriviti sebe. Na neke stvari ne možemo da utičemo i samo bismo sebi naškodili razmišljajući o njima, kao i panikom, pravljenjem još većih scena i sl.

Blamovi se svima nama dese. Neki blamovi su možda zapaženiji, neki ne.  Kako god, ne smijemo dozvoliti da nas to toliko pogađa. Okrenite na šalu, smijeh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *