Bio sam najboljem prijatelju kum na vjenčanju: Ženu mu nikad nisam gotivio, ali kada se on razbolio shvatio sam neke stvari
Breaking News

Bio sam najboljem prijatelju kum na vjenčanju: Ženu mu nikad nisam gotivio, ali kada se on razbolio shvatio sam neke stvari

“Bio sam najboljem prijatelju kum na vjenčanju. Ženu mu nikad nisam ni gotivio… Čak sam ga i odgovarao od ženidbe jer sam mislio da je mlad, da ne treba da žuri. Kada je rekao da je čvrsto odlučio to uraditi, podržao sam ga.

Ženu mu nisam ni gotivio, ali sam se družio s njima. Ipak, vidio sam da su sretni, a kasnije su dobili i dvoje zlatne djece. Nažal0st, prije pola godine je moj najbolji prijatelj imao inf.arkt i preminu0 je.

Otkako se to desilo, češće idem njegovoj porodici da im pomognem.  Želim im pomoći da lakše prebrode sve to.  Kako sam više vremena počeo da provodim s njima, počeo sam da primjećujem šta je zapravo vidio u svojoj supruzi.

Vidio sam njene dobre osobine i počeo više razmišljati o njoj. Iako mi je tešk0 i b0lesno to priznati, počela me privlačiti. Nemojte misliti da bih nešto uradio povodom toga.

Nikada to ne bih mogao napraviti prijatelju.  Osjećam krivicu jer sam i na ovaj način izda0 prijatelja, ali opet kažem, nikada joj neću reći šta osjećam, niti bih  šta pokušao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *