Američki supermarketi su mjesta na kojima možete vidjeti najveći broj čudaka, a sljedeće fotke ćete gledati u nevjerici
Breaking News

Američki supermarketi su mjesta na kojima možete vidjeti najveći broj čudaka, a sljedeće fotke ćete gledati u nevjerici

Američki supermarketi su mjesta na kojima možete vidjeti veliki broj čudaka. Vjerovatno se na internetu viđali  smiješne ili čudne slike. Većina tih slika je zapravo nastala u američkim supermarketima.

Gledajući iste bismo se zapitali o čemu su te osobe razmišljale kada su takve izlazile u javnost. Nisu to obične odjevne kombinacije. Za neke zaista ne možete da povjerujete da su bili u stanju tako da se pojave pred drugima.

Naravno s obzirom da su se u takvim izdanjima pojavljivali, nisu mogli da prođu nezapaženo.  Neko ih je onda slikao i te slike objavio na društvene mreže. Tamo su izazvale veliku pažnju. Ovdje vam donosimo neke od takvih slika. Pogledajte ih:

Šta mislite o svemu ovome? Zaista je čudno što su u ovakvim izdanjima izašli, zar ne? Neki su se obukli kao da idu na Halloween, a ne u  kupovinu. Ne znamo o čemu su razmišljali, ali je činjenica da u američkim supermarketima možete vidjeti često ljude baš u takvim izdanjima.

Pojedince bi trebalo i upozoriti da ne mogu p0lugoli da šetaju po objektima.  Ipak treba da postoje pravila i da se poštuju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *