Mladoženja mislio da ga čeka romantično fotografisanje, a onda je počeo plakati od smijeha (Video)
Breaking News

Mladoženja mislio da ga čeka romantično fotografisanje, a onda je počeo plakati od smijeha (Video)

Mladoženja je mislio da ga čeka romantično fotografianje, a onda je počeo da plače od smijeha: Vjenčanje je svakom paru veoma poseban dan. Tada su sretni, ali i veoma uzbuđeni. Žele da sve protekne onako kako su i zamislili.

Billy je bio nervozan dok je čekao da vidi svoju buduću ženu Sally. Trebali su se fotografisati, a onda se desilo nešto što nikako nije očekivao. Ali mu je svakako popravilo raspoloženje i učinio da nervoza nestane. Počeo je da plače od smijeha. Najbolje da pogledate šta se to desilo:

Kum se odlučio malo našaliti sa mladoženjom na dan vjenčanja. Mislimo da je baš bio dosjetljiv po tom pitanju. Ne bi se ovoga svako sjetio niti bi se svako ovako obukao kako bi se našalio sa nekim. Mislimo da je nakon ovoga sva nervoza nestala.

Kad se bude sjećao dana vjenčanja, sjetit će se i svog prijatelja šta je uradio. Ovaj postupak je sve nasmijao i video je postao hit na društvenim mrežama. I, šta kažete budući kumovi, da li biste se vi usudili na nešto ovakvo da biste se našalili?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *