Imam 19 godina a moj dečko 48, kad sam mu rekla da sam trudna nastao je paka0
Breaking News

Imam 19 godina a moj dečko 48, kad sam mu rekla da sam trudna nastao je paka0

Imam 19 godina, a moj dečko 48… Otac je troje djece i oženjen je.  Supruga mu ima 37 godina, prelijepa je i zaista ne znam zbog čega me startovao. Ne žalim jer mi je dobro sa njim.  Iako sam bila baš l0ša učenica, sredio mi je dobar posao.

Za ove dvije godine koje sam sa njim sam obišla pola Evrope. Kupuje mi poklone, lijepo mi je s njim, jedino mi smeta što se nije razveo. Uvijek mi kaže da će to uraditi. Prvo je govorio kada napunim 18, ali od toga nije ništa bilo.

Rekla sam mu da sam trudna. Umjesto reakcije  ushićenja, radosti,  on me uhvatio za kosu i napao. Rekao mi je kako trebam što prije da ab0rtiram. Nisam mogla vjerovati šta čujem. Razočarao me.

Nisam zaista trudna, rekla sam mu to kako bih ubrzala proces. Ipak nisam očekivala onakvu reakciju. Sada vidim i tu njegovu drugu stranu. Uviđam i istinu da se nikada neće razvesti od žene.

Koliko god ja to željela i priželjkivala. Jesam uživala i dobijala skupe poklone, ali sam ovim postupkom sebi život upropastila. Umjesto da se školujem, izlazim sa društvom i družim se, ja sam nečija švalerka.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *