Razočaran čovjek ostavio je poruku kraj parkiranog auta, odlučio je biti potpuno iskren (Foto)
Breaking News

Razočaran čovjek ostavio je poruku kraj parkiranog auta, odlučio je biti potpuno iskren (Foto)

Razočarani Zagrepčanin je ostavio poruku kraj parkiranog auta. Odlučio je biti potpuno iskren. Jedan Zagrepčanin je ostavio poruku kraj parkiranog auta. Bio je potpuno iskren.  Evo šta je napisao:

I, šta kažete na ovo? Ostavio je upozorenje drugima, zar ne? Njegova poruka je postala hit na internetu. Izazvala je brojne reakcije i komentare.  Obično kada od nekog kupujemo auto, ta osoba proizvod i previše nahvali.

Ni on nije znao šta ga čeka kada je kupovao ovo auto. Zbog svega je razočaran. Naveo je šta mu se sve desilo.  Veoma je nezg0dno kada kupite auto i onda idete non-stop da ga popravljate.  Onda se zapitate koliko vam se isplati isto da imate. Da li vrijedi?

Neke stvari jednostavno ne možete prije znati. Tako se zadesi da tek kada nešto kupite, otkrijete sve moguće mane. Mislimo da će nakon ovog njegovog upozorenja svako da razmisli da li će baš ovo auto da kupi.

Naravno da treba bolje istražiti kada nešto kupujemo. Pogotovo kada kupujemo nešto skupo.  Tako da barem otprilike znamo šta nas može čekati i da se ne iznenađujemo. Zar ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *