Student primijetio urnebesan detalj na svojoj diplomi, pogledajte šta je pisalo (Foto)
Breaking News

Student primijetio urnebesan detalj na svojoj diplomi, pogledajte šta je pisalo (Foto)

Greške se svakom mogu desiti, ali neke greške baš ne možemo tako lako da zanemarimo. Jedan student je tako primjetio grešku na svojoj diplomi. Inače je riječ o privatnom fakultetu u Travniku. Svi znamo kakve priče sa privatne fakultete vezuju, barem za pomenuti.

Nije pravedno da neko studira, muči se da dobije prolaznu ocjenu, dok na ovakvim fakultetima studenti upisuju čak  visoke ocjene bez da se pojave. Pogledajte kakva je greška napravljena kada je ovaj student u pitanju:

Očigledno im je promakao jedan veoma bitan detalj. Zar ne?

Bonus: “U sretnoj sam vezi, ali su nastali pr0blemi kada se zaposlila nova kolegica kod nas u firmi. Otvoreno mi se nabacivala. Rekao sam joj na kulturan način da sam zauzet i da od toga nema ništa. Od tada je počela b0lesno da se ponaša.

Počela me uhoditi, non-stop zvati. Ne znam ni sam šta je sve umislila. Poslije je počela da prijeti da će mojoj djevojci svašta slagati. Iskreno nije mi bilo svejedno jer može tako narušitii odnos u mojoj vezi.

Zato sam s djevojkom otvoreno porazgovarao o tome kakav imamo pr0blem. Podržala me i čak otišla da razgovara sa tom ludač0m. Odjednom je nastala druga situacija. Vidi se da joj niej svejedno, ali je prestala da me proganja. Zaprijetio sam joj policijom, ako pokuša nešto slično tome.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *