Na vratima kladionice osvanula je zanimljiva molba koja je nasmijala sve prolaznike (Foto)
Breaking News

Na vratima kladionice osvanula je zanimljiva molba koja je nasmijala sve prolaznike (Foto)

Na vratima jedne kladionice osvanula zanimljiva molba koja je nasmijala prolaznike: Često se desi da neka poruka na nekom objektu postane hit na društvenim mrežama.

To je slučaj i sa ovom porukom koja je ostavljena na jednoj kladionici. Ljudi su često nesavjesni, ne poznaju ni osnovnu kulturu, tako da im se dosta toga treba naglasiti, napomenuti. Nekada ni to ne pije vodu.

Ovdje je riječ o molbi radnika kladionice koji su se osjetili ugr0ženim zbog postupaka mušterija.  I bez trenutne situacije nije uredu da kašljete, kišete u nekoga, a kamoli u ovakvoj situaciji. Evo šta su to napisali:

“Molimo vas da zbog sezone gripe i ostalih b0lesti, ne kašljete u nas i ne ližete prste kada nam dajete listiće i novac. Hvala!” I, šta kažete na ovo? Svjesni smo da je dosta osoba koje rade  ovakve stvari i ne brinu da li će nekoga drugog na taj način da zaraze.

Neke stari bismo trebali znati bez da nas neko na njih napominje, ali očigledno da mnogi još ne znaju kako se trebaju ponašati. I da ne trebaju biti bahati, nesavjesni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *