Nekadašnji sportista postao žena: Objavio sliku i zap.repastio sve, 'što ti je to trebalo' (Foto)
Breaking News

Nekadašnji sportista postao žena: Objavio sliku i zap.repastio sve, ‘što ti je to trebalo’ (Foto)

Nekadašnji sportista postao žena, objavio video i zaprepastio sve: Caitlyn Jenner je dok je bila muškarac bila u braku sa Kris Jenner s kojom ima dvije kćerke Kendall i Kylie.  Tada se zvao William Bruce. 2013. godine se razveo od Kris.

Bruce je bio sportista i  velika je vijest bila u medijima da je transr0dan. 2017. godine se podrvgao promjeni p0la. Pojavio se na naslovnoj stranici magazina” Vogue” i objavio da je promijenio p0l.

Na naslovnici je pisalo” Zovite me Caitlyn” Sada je Caitlyn podijelila video  u kojem govori o danima u karantinu i tome kako trebamo biti zaposleni nečim. Tako će nam brže vrijeme proći.

Pokazala je kako je bilo prije nekoliko dana dvorište puno korova, a kako je sada uredno. Na taj način je željela dati ideje za fanove, šta mogu raditi dok su u karantinu.

Dok je bilo onih koji su se fokusirali na ono što im govori, većina njih je pažnju usmjerila na nešto drugo. Caitlyn je na videu bila bez šminke, a zbog zahvata koji su rađeni, lice nije lijepo izgledalo. Pratioci su komentarisali  i kako  je tužn0 što mu unuke imaju djeda koji ima 70 godina, a misli da mu je 25.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *