Kako su domaće zvijezde izgledale kao maturanti: Čekajte dok vidite Brenu, 0vo je hit (Foto)
Breaking News

Kako su domaće zvijezde izgledale kao maturanti: Čekajte dok vidite Brenu, 0vo je hit (Foto)

Željko Samardžić je završio 1974. godine. ” Na maturskoj večeri je bilo divno. Rado se setim. Uživao sam sa prijateljima”. Interesantno je da je Željko zaprosio suprugu na njenoj maturi.

Saša Popović 1973 godine. Saša je oduvijek želio da bude muzičar. Završio je osnovnu i srednju muzičku školu.

Svetlana Ceca Ražnatović 1991. godine. Sa samo 14 godina je počela da se bavi pjevanjem i uporedo je išla u srednju školu.  Zbog karijere se nije toliko posvetila obrazovanju.

Lepa Brena 1976. godine. Kaže da je voljela učiti i da joj je žao što nije završila fakultet. Nakon srednje škole je upisala turizam na Prirodno-matematičkom fakultetu, ali nije završila studij zbog toga što nije imala novca.

Ognjen Amidžić 1994. godine. Nakon srednje škole je upisao studij historije, došao je do završne godine, ali nije diplomirao.

#

Bonus ispovijest: “Drug se počeo zabavljati sa jednom ufuranom curom.  On ima novca, pa smo odmah povezali da je s njim zbog toga. Kada smo mu skretali pažnju na to, nije slušao. Ispadalo je da smo mi ljubomorni.

Htjela gospođica putovanja, izlaske, ali nije to  sama naravno finansirala. Izvlačila mu novac, tražila skupe poklone i na kraju ga šutnula kada je naišao još bogatiji naivac.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *