Čovjek težak skoro pola tone traži ženu za krevet: Odbio ih 300 zbog jednog bizarnog razloga (Video)
Breaking News

Čovjek težak skoro pola tone traži ženu za krevet: Odbio ih 300 zbog jednog bizarnog razloga (Video)

Možda ste gledali emisije u kojima učestvuju osobe koje imaju više od 300 kilograma. To su osobe koje su toliko teške da su se dovele u to stanje da ne mogu maći iz kreveta. Sama pretilost je veoma 0pasna, a kamoli kada neko ima čak toliko kilograma.

Arbab Khizer Hayat je pakistanski dizač tegova poznat kao “Pakistanski Hulk”. On ima  440 kg. On  je odlučio da se oženi i objavio oglas. Naveo je da želi da žena bude teška preko 100 kilograma, ali opet ne previše. Ne želi da ide iznad 145 kg.

Također, pošto je on visok 197. cm, očekuje da njegova partnerka bude približno tome. On je odbio čak 300 žena jer mu nisu odgovarale. Kaže da su se javljale i veoma sitne žene, što je on naravno odbio.

Naveo je da je razlog za to njegova debljina i da se stoga ne bi dobro “slagali u krevetu”. Pakistanski Hulk je poznat po vuči autobusa, traktora, auta pomoću konopca.

Njegova težina je zaista bizarna i da bi je održao navodno jede četiri pileta dnevno, 3kg junećeg mesa, preko 30 jaja i  čak pet litara mlijeka. Ne znamo zaista dokle misli da će moći tako. Zamislite u kakvom stanju je njegov organizam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *