Oglas za prodaju hoverboarda nasmijao sve, pogledajte zašto je prešao samo 3 metra
Breaking News

Oglas za prodaju hoverboarda nasmijao sve, pogledajte zašto je prešao samo 3 metra

Oglas za prodaju hoverboarda nasmijao ljude. Evo zašto je prešao samo tri metra: Hoverboard jedno vrijeme bio veoma popularan. Posebno među djecom.

Sigurno ste ih viđali da se tako voze u vašem gradu. Jedan muškarac je objavio oglas. Prodavao je upravo taj hoverboard, ali isto tako i naveo da je prešao tri metra. Pogledajte šta se desilo:

Njegov oglas je postao hit na društvenim mrežama. Svi su se smijali kada su vidjeli njegovu objavu. Nije lako ni ovo voziti, trebate prvo da naučite i dobro vježbate. Npr. nismo znali ni voziti biciklo, pa smo naučili, ali neke stvari se jednostavnije, neke teže uče.

Mislimo da će nakon ovog oglasa drugi razmisliti da li će kupovati hoverboard, mislimo da bi sada bolje razmislili da li je to dobra opcija.  Na internetu tako možemo naći interesantne oglase, oglase koji nisu poput većine.

Dešava se da pojedinci budu previše iskreni kada nešto prodaju, neće da uljepšavaju, već bez puno hvaljenja opišu kakav je artikal. Dok postoje oni koji traže ogroman novac za nešto što ne vrijedi. Jednostavno precijene to što prodaju i očekuju da će drugi tek tako to kupiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *