Sve je pripremio da okonča život, a onda je ugledao šta njegov pas nosi u ustima i počeo je plakati (Video)
Breaking News

Sve je pripremio da okonča život, a onda je ugledao šta njegov pas nosi u ustima i počeo je plakati (Video)

Sve je pripremio da okonča život. Kada je ugledao šta njegov  pas nosi u ustima, zaplakao je: Byron je prolazio kroz težak period. Ostao je bez posla i djevojke, te je pao u depresiju. Jednog dana je odlučio da okonča svoj život. Sišao je u podrum, napisao oproštajno pismo i pripremio konopac.

U tom trenutku je njegov pas Geo uezo konopac. Byron je prvo mislio da pas želi a se igra, ali Geo je naslućivao da će se nešto l0še desiti i nije mu dao konopac. Konopac nije ispuštao.  Kada je Byron napokon  uzeo uže, ono je već bilo “pohabano” na nekoliko mjesta. Byron je počeo plakati zbog onoga što je pas uradio. Bio je dirnut.

Predomislio se i odlučio da živi život punim plućima. Počeo je ići i na terapije. Bio je sretan. Ipak, nakon nekog vremena je njegov pas Geo preminuo od raka. Byron je zahvalan svom prijatelju i želi da živi život punim plućima u njegovu čast. Duguje mu svoj život.

Svakome dođu l0ši momenti, ali nemojte se odricati žvota. Kada vam je tešk0, sjetite se da postoje ljudi kojima je mnogo gore, koji su preživjeli mnogo gore stvari u životu, ali nisu odustali. Nastavili su hrabro da koračaju kroz život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *