0na je kćerka Milorada Dodika: Nikad je ne viđamo, a ista je otac, pogledajte kako izgleda (Foto)
Breaking News

0na je kćerka Milorada Dodika: Nikad je ne viđamo, a ista je otac, pogledajte kako izgleda (Foto)

Goricu Dodik, kćerku k0ntorverznog političara Milorada Dodika nemamo prilike često vidjeti u javnosti. Pričalo se o njoj kada je  bila  umiješana u aferu 2016. godine kada je sa  suprugom svoga brata, otvorila restoran,  nakon što je  iste  te godine apoteku koju je također otvorila, prodala Zdravstvenoj ustanovi ”Moja apoteka”.

Dodikov sin Igor je bio u centru pažnje javnosti kada ga je prozvao Dragan Mektić. Gorica je završila ekonomsku školu u Banja Luci, a diplomirala je ekonomiju na Kipru.

Bila je i direktorica sportskog radija „Igokea“, kao i  marketinške agencije pod nazivom „Trinity media and consulting“. Od 2011. godine  radi kao  šef kabineta tadašnje ministrice, a sadašnje predsjednice Vlade RS, Željke Cvijanović. Ovako ona izgleda:

# Da malo vam popravimo dan, počitajte i vic dana;  Doveo Mujo Fatu kod doktora da je pregleda. Pregleda je doktor i kaže: “Izađite Fato i pozovite Muju.” Fata se uplaši i pita:” Doktore da nije šta ozbiljno? Hoću li um.rijeti?

Doktor je smiri i kaže da pozove Muju. Doktor mu kaže: Ne brinite , nije ništa ozbiljno. Samo joj nedostaje malo  aktivnosti u krevetu.” Izlađe Mujo iz ordinacije i kaže:”  Fato, nije ti ništa, ali ti lijeka nema.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *