Evo kako da znate da li ćete se razvesti: Znak koji pokazuje da li ćete ostati zajedno, provjerite odmah
Breaking News

Evo kako da znate da li ćete se razvesti: Znak koji pokazuje da li ćete ostati zajedno, provjerite odmah

Evo kako da znate da li ćete se razvesti: To da li će brak biti sretan, koliko će trajati zavisi od partnera. Veza ne opstaje, ako se samo jedno trudi. Pored ljubavi mora postojati poštovanje, spremnost na kompromis, prilagodbu. Ovdje ćemo se dotaći nekih ne tako očiglednih parametara koji navodno mogu da daju pretpostavku kakav će brak biti.

Ne kažemo da je tako, samo navodimo mišljenja koja su zastupljena. Svjedoci smo da mnogi parovi troše mnogo novca na svadbe. Veća je vjerovatnoća kod takvih parova da se razvedu. Troškovi, računi, brige nastale tim tr0škovima mogu da dovedu do svađa. Dok kod parova koji nisu imali takve troškove, nema tih razloga za svađu.

Također,brakovi koji opstaju samo zbog djece nisu sretni. Ni dijete neće biti sretno kada vidi roditelje nesretne. Bolje da roditelji ne žive zajedno, ako se ne slažu ili ne vole. Veća je trauma za dijete slušati svađe i gledati razne scene.

Ono što je interesantno jeste da parovi koji su išli na medeni mjesec imaju puno stabilniji brak, od onih koji nisu išli na medeni mjesec. Tako se lijepo provedu i barem su troškove iskoristili da sebi ugode, ne drugima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *