Isprala je sav katran s pluća za samo 72 sata: Napitak koji čisti organizam od toksina
Breaking News

Isprala je sav katran s pluća za samo 72 sata: Napitak koji čisti organizam od toksina

Ovaj prirodni lijek je mnogo efikasan. Očistit će vaša pluća od t0ksina. Pored toga ojača će vaš imunitet. Lijek je veoma efikasan. I za pušače  i nepušače. S tim da se savjetuje pušačima da prestanu pušiti ili da barem smanje.  Tako će biti bolji efekat, zar ne?  U našim člancima ste imali često prilike pročitati nešto o prirodnim lijekovima.

Oni su se pokazali kao veoma efikasni. Korisno je znati kada ih možete upotrebljavati. Kao što smo već rekli, ovdje ćemo vam pokazati veoma efikasan prirodan lijek.  Očistit će vaša pluća, ali i organizam od t0ksina. Evo kako da pripremite:

Stavite litar vod eda ključa i onda ubacite jedno 400 grama luka. Potom ubacite korijen đumbira. To kuhajte dok se količina vode ne smanji za pola. Pred kraj dodajte kurkumu i med. Kurkuma i med se dodaju tako pred kraj, da ne bi gubili svoja ljekovita svojstva. Ostavite da se ohladi, procijedite i premjestite u staklenu posudu.

Uzimajte dvije kašičice ujuru na prazan stomak i dva sata poslije obroka. Sastojci su veoma zdravi. Kurkuma tako  npr. ima antibakterijsk0, antigljivičn0, antivirusn0 dejstvo. zahvaljujući sastojku kurkuminu.Ipak, trebali biste znati da se kurkuma, kao i luk ne preporučuju osobama koje imaju pr0blema sa radom crijeva ili neko oboljenje probavnog trakta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *