“Vučićev sin" nastupio u Zvezdama Granda: Kad je zapjevao, svi se uhvatili za glavu (Foto)
Breaking News

“Vučićev sin” nastupio u Zvezdama Granda: Kad je zapjevao, svi se uhvatili za glavu (Foto)

“Vučićev sin” nastupao u Zvezdama Granda. Nisu mogli vjerovati kada su ga čuli kako pjeva: Ovo poznato takmičenje je  pomoglo mnogim osobama da uspiju i izgrade karijeru.  Ostvarili su uspjehe i postali poznati. Mnogo je bilo kvalitetnih učesnika koji su nas oduševljavali svojim nastupima i talentom.

Ipak, nekada se desi da nečiji nastup ne prođe tako dobro i da se publika zapita zašto se ta osoba uopšte prijavila. Ovaj mladić se također prijavio za učešće. Ipak, njegovo pjevanje nije bilo tako dobro. I žiri i publika su bili u čudu. Nakon prve pjesme nije dobio nijedan glas, ali su ga opet pustili da otpjeva drugu pjesmu.

Nije prošao, a jedan od komentara Jelene Karleuše je bio da mladić liči na Vučićevog sina. Zato su ubrzo počeli da se dijele snimci s njegovim nastupom, na kojem su ga nazivali Vučićevim sinom.  Inače komentari žirija budu interesantni, a posebno upečatljivi budu komentari Jelene Karleuše.

Mnogi su je 0suđivali da previše vrijeđa i da ne bi trebala tako da komentariše. Mnogi takmičari su se osjećali uvrijeđenim nakon njenog komentarisanja. Iako ona kaže da je samo iskrena i želi im tako pomoći.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *