Video nije za svakog: Bosanac pljačkao kuću, a onda se pojavio vlasnik i nastao je haos (Video)
Breaking News

Video nije za svakog: Bosanac pljačkao kuću, a onda se pojavio vlasnik i nastao je haos (Video)

Ovaj video nije za svakoga. Bosanac pljačkao kuću, a onda se pojavio vlasnik: U Španiji se desio jedan incident za koji je kriv muškarac koji je inače iz BiH.  On je  opljačkao jednu kamp kućicu u Montseniju. Ovaj incident se desio 6. augusta, a muškarac je zadržan u pritvoru. On nije bio sam,imao je pomagača koji je učestvovao u tome.

U pet ujutru su obili kamp kućicu, a unutra je boravio mlađi bračni par. Vlasnik je čuo buku i odmah otišao da vidi šta se dešava. Vidio je da je lopov uzeo njegovu torbu i ušao u auto. Vlasnik je nekako uspio da stigne kola i da se zakači za ista.

Vlasnik se vukao tako za njima jedno vrijeme, a onda se otkačio i lopovi su mu prešli preko noge. Policija navodi da je l0pov već od prije poznat policiji i da je imao takvih radnji. Za njegovim pomagačem se još traga. Zaista je žal0sno vidjeti kakve se stvari dešavaju.

I kako pojedinci sebi uzmu za pravo da nekome naude, da mu otuđe nešto što je njegovo.  Mislimo da bi kazne bilo gdje na svijetu, trebale biti strožije i da se počinioci ne bi trebale naći tako brzo na slobodi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *