Vijesti

Duško Tošić se oglasio konačno: Uslijedila lavina komentara, Karleuše ni na mapi (Foto)

Duško Tošić se oglasio. Objavio ovu sliku na Instagram: Pjevačica Jelena Karleuša je proslavila svoj 42. rođendan. Bilo je veoma veselo, a pjevačice Dara Bubamara i Nataša Bekvalac su podijelile dio atmosfere. Bilo im je lijepo, kako je suditi po fotkama.  Jelenin dugogodišnji prijatelj Zoran Birtašević nije bio prisutan jer se nalazio u Americi.

Osim njega, na rođendanu nije bio ni Duško jer je trenutno u Kini. Kako se situacija tamo sa k0r0na virusom smirila, on se vratio svom poslu, odnosno fudbalu. Ipak, ono što su pratioci primjetili jeste to da se Duško nije oglasio povodom Jeleninog rođendana.

Sada nekako svi praktikuju da objavljuju čestitke na Instagram storije. To praktikuju posebno poznate ličnosti. Zato je mnogima bilo čudno što se nije oglasio. Iako, ne mora značiti da je bitna ta čestitka preko storija.

Stvar je u tome što se uvijek nagađa o Jeleninom i Duškovom odnosu. Nekada se priča da su u dobrom odnosu, nekada da su pred razvodom, tako da  pratioci i mediji traže bilo koji znak da pokrenu neku priču.  Evo šta je to Duško objavio na svoj stori:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *