Nakon smrti Isidore Bjelice stigle tužne vijesti o njenom suprugu: Evo šta se desilo
Breaking News

Nakon smrti Isidore Bjelice stigle tužne vijesti o njenom suprugu: Evo šta se desilo

Nakon sm.rti Isidore Bjelice stigle tužne vijesti o njenom mužu: Nakon dugogodišnje borbe sa opakom b0lešću, spisateljica Isidora Bjelica je preminula. Sve je potresla vijest o njenoj  sm.rti.  Isidora je bila posebna, prepoznatljiva. Pozitivnost,  smisao za humor, način izražavanje i njena dovitljivost su samo neke od osobina koje su je krasile.

Borila se s b0lešću, ali nikada nije pokazivala da se bori. Mnogi su je cijenili, voljeli i posebno im je tešk0 pala vijest o njenoj sm.rti. Isidora je preminula 5. augusta u 52. godini života.  Bila je u braku sa Nebojšom Pajkićem, s  kojim je dobila dvoje djece. Sina Lava Grigorija i kćerku Vilu Evangelinu.

Ud0vac je snimljen u centru grada sa sinom Lavom. Pretpostavlja se da su se bavili aktivnostima vezanim za ostavinski postupak. Naravno da je porodica pogođena ovim događajem i da je tešk0 nositi se s tim.

Nebojša je bio vidno p0trešen, a kako prisutni kažu, palio je cigaretu za cigaretom. Uz to su mu se tresle ruke. Sigurno da ne pomaže ni to što ih u takvim trenucima mediji prate.  U takvim trenucima nije vam do toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *