Neda Ukraden umislila da je starleta: 0vo ni Karleuša ne bi obukla, au šta ti bi?! (Foto)
Breaking News

Neda Ukraden umislila da je starleta: 0vo ni Karleuša ne bi obukla, au šta ti bi?! (Foto)

Neda Ukraden se u neobičnom izdanju pojavila na snimanju. Privukla pažnju: Neda Ukraden je neko ko je zaista ostvario veliki uspjeh.  Iako ima 70 godina, ona vodi računa o sebi i izgleda mlađe.

Prati modne trendove i nema pr0blem sa odabirom kombinacija za njena pojavljivanja. Odvaži se kada su u pitanju odjevne kombinacije, pa obuče i nešto što bi dosta mlađe kolegice nosile. Ovom odjevnom kombinacijom je privukla veliku pažnju.

Bilo je onih koji su pohvalili njen izgled i rekli da joj nikada ne bi dali toliko godina, dok je bilo i onih koji su je uporedili sa starletom. Pjevačica je i sama priznala da dosta ulaže u svoj izgled. Inače, ova kombinacija je sa snimanja novogodišnjeg programa. Evo kako je pjevačica izgledala:

Šta kažete na ovo izdanje? Da li je ona pretjerala? Kao što smo već rekli, bilo je dosta njih koji su pohvalili njen izgled i hrabrost za odlučivanje na ovakve odjevne kombinacije, dok je bilo i onih koji su rekli da je pretjerala. Neda ima troje unučadi i jednu kćerku.  Voli provoditi vrijeme sa njima i o njima rado govori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *