Magazin

0va Pjevačica je bila velika ljubav Šabana Šaulića prije Gordane: PogIedajte samo kakvo tijeIo ima sa 63 godine, skinuIa se u bikini (Foto)

Šaban Šaulić je zadnje četiri decenije pa i više proveo u braku sa Gordanom Šaulić koja je poznata kao stroga žena. Naime, kako znamo za kralja narodne muzike, znamo da je u ljubavi s njim, zato se rijetko ko sjeća, da je on prije Goce imao veliku ljubav, pjevačicu Milenu Plavšić.

Kada su stupili u vezu, Milena je bila mlada pjevačica na samom početku svoje karijere, a Šaban kralj narodne muzike je tada već imao nastupe i bio poznat. Oni su iz nama nepoznatih razloga prekinuli vezu, a svi su pričali kako je to bila velika ljubav, toliko velika da su i svadbu planirali.

On se nakon nje oženio Gocom, a sada ćete imati priliku da vidite tu ljepotu i zašto je Šaban bio toliko lud za njom. Milena je aktivna na društvenim mrežama, a sada je objavila fotografije sa ljetovanja iz Egipta. Ima 63 godine, a izgleda mnogo godina mlađe, njeno tijelo je savršeno, raspametila je mnoge muškarce:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *