Ne mogu više to držati u sebi, moram joj priznati: Vrijeme je da joj sve u oči kažem
Breaking News

Ne mogu više to držati u sebi, moram joj priznati: Vrijeme je da joj sve u oči kažem

“Ne mogu više to da držim u sebi, moram joj priznati. Suprugu sam upoznao kada sam imao 24 godine.  Bili smo završna godina fakulteta i upoznali smo se na zabavi zajedničkog prijatelja. Dopala mi se, pričali smo i pozvao sam je na sladoled.

Naše zabavljanje je trajalo oko godinu i po dana i onda se odlučujemo vjenčati. Evo već 30 godina volim svoju ženu i najbolji mi je prijatelj.  Nikada nisam pomislio da je prevarim,  niti sam ni pomislio na drugu ženu. Samo mi je ona dovoljna i najljepša.

Imamo divnu djecu, mnogo toga smo zajedno prošli. Bijesan sam kada vidim komentare kako niko nikome ne može biti vjeran u potpunosti. Prestanite s tim! Meni je ona oduvijek bila sve. Ne nalazite izgovore za svoje slabosti i greške.

Ja svoju ženu volim kao i prvog dana i to joj dokazujem svakog dana. Ona to i zna, ali ću joj opet prozvati da je podsjetim. Ne bih je dao nizašta na svijetu, nema te žena koja može da zauzme njeno mjesto. Cijenite svoje žene, ne p0vrjeđujte ih zbog neke trenutne slabosti. Volite ih svakog dana. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *