Tek što je izašla iz zatvora, stigle tužne vijesti: Evo šta se desilo Romani Panić
Breaking News

Tek što je izašla iz zatvora, stigle tužne vijesti: Evo šta se desilo Romani Panić

Samo što je izašla iz zatv0ra. Evo šta se desilo Romani Panić: Veliki skandal je bila vijest da je Romana Panić uhapšena nakon pljačke bankomata u Australiji. Naravno nije dugo vremena trebalo da prođe da se vijest proširi društvenim mrežama, ali i da se korisnici interneta  počnu šaliti na račun toga.

Tako su internetom kružile razne slike sa šaljivim natpisima. Pjevačica je 40 dana provela u zatvoru jer je sa dečkom Filipom Mrkajićem (40) ukrala 14.400 eura. Osuđena je na godinu dana zatv0ra i dva mjeseca uslovne kazne, ali je zbog dobrog vladanja puštena na slobodu.

Pjevačica čeka deportaciju za Srbiju, dok je njen dečko još uvijek u zatv0ru.  Njena prijateljica kaže da je  Romani žao zbog svega i da se plaši kako će izaći pred majku zbog onoga što je uradila. Kaže da joj više neće to pasti na pamet, pa makar morala i da prosi.

Žao joj je što je tako postupila. Osjeća veliku sram0tu. Kako njena prijateljica kaže, Romana joj je rekla da je nisu l0še tretirali u zatv0ru, ali je opet morala  tražiti pomoć psihijatra. Sve joj je to bila velika životna lekcija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *