Darko prepolovio svoju težinu: Sad se skinuo i pokazao ožiljke, svi gledaju u stomak, pa šta je to? (Foto)
Breaking News

Darko prepolovio svoju težinu: Sad se skinuo i pokazao ožiljke, svi gledaju u stomak, pa šta je to? (Foto)

Darko smršao do neprepoznatljivosti, sad se skinuo  i pokazao ožiljke: Darko Lazić je prije dvije godine imao tešku saobraćajnu nesreću. Imao je veliku sreću što je ostao živ.  Do tada je vodio veoma neuredan način života. Alk0hol, droga, nezdrava ishrana. Ipak, sada je okrenuo novi list i posvetio se svom zdravlju.

Nakon  je operisao želudac,  mnogo vodi računa o tome šta jede, ide na fizikalne terapije Za dva mjeseca je uspio da smrša  oko 50 kilograma.  Doveo je kilažu u normalu i mnogi ga hvale zbog toga.  Daju mu podršku i komplimente.

Darko sada dosta ljepše izgleda, kao nekada na početku karijere. Nadamo se da će nastaviti sa zdravim životom i da se neće vratiti na staro.  Ovdje možete da vidite kako Darko sada izgleda:

Darko je iza sebe ostavio težak period i sada je spreman za nove pobjede i rad na karijeri. Njegove zadnje pjesme su veliki hitovi i imaju brojne preglede na društvenim mrežama.  Pjevač provodi vrijeme sa porodicom na odmoru, a često objavi i fotke na društvenim mrežama, a na ovoj slici se vidi i ožiljak od operacije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *