U njegovoj buregdžinici burek je promijenio okus, a vlasnik je za to imao bizarno opravdanje (Foto)
Breaking News

U njegovoj buregdžinici burek je promijenio okus, a vlasnik je za to imao bizarno opravdanje (Foto)

U ovoj buregdžinici je burek promijenio ukus, a vlasnik je imao bizarn0 opravdanje… Razočaramo se kada proizvodi koje volimo izgube kvalitet koji su imali. Isto tako desi se da se razočaramo i u ugostiteljske objekte jer  im hrana, usluge više nisu na visokom nivou kao prije.

Desi se tako da neki ljudi nakon što pokrenu posao, dobiju dosta mušterija, odluče da ne budu tako pošteni, pa počinju da prodaju proizvode l0šijeg kvaliteta zarad neke svoje koristi.  Tada mušterije počinju da se žale i više se ne vraćaju da kupe taj proizvod, niti više dolaze u taj objekat.

Kada se nečim bavite onda to radite onako kako treba. Nemojte biti nepošteni jer ćete tak izgubit vjerne mušterije i osjetit ćete gubitke prije ili kasnije.U ovoj buregdžinici je burek promijenio ukus. Više mušterijama nije bo tako dobar kao prije, pa su se žalili, skrenuli pažnju.

Umjesto da vlasnik poradi na tome, da dovede u red, on je ostavio natpis koji je bio bizaran.  Vjerovatno je šala u pitanju, ali svakako da ovakav komentar nije bio nimalo profesionalan. Evo šta je napisao:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *