Morate vidjeti šta je čovjek upotrijebio kao zaštitnu masku: Smije mu se planeta (Foto)
Breaking News

Morate vidjeti šta je čovjek upotrijebio kao zaštitnu masku: Smije mu se planeta (Foto)

Morate vidjeti šta je ovaj lik upotrijebio kao zaštitnu masku: Poslije toliko mjeseci  bismo morali znati kako pravilno nositi masku i jednostavno imati tu naviku da maske imamo uz sebe.  Ako već nemate običnu  masku, onda možete da improvizujete, ali da opet to što koristite bude efikasno. Npr. možete da stavite šal, ako već niste ponijeli masku.

Na internetu možemo naći razne slike čudnih i bizarnih improvizacija pojedinaca.  Zapitamo se kako im takvo nešto padne na pamet. Slika ovog muškarca je postala hit na društvenim mrežama.  Vjerovali ili ne, on je na lice stavio lisku kelja. Ne znamo ni kako je to pomoglo njemu, ni drugima. Pogledajte i vi kako je izgledao:

Kada ovakvo nešto vidite, rekli biste da je riječ o skrivenoj kameri, da se neko šalio, a onda ostanete u š0ku kada vidite da je neko zaista ozbiljno mislio.  Mislimo da je krajnje vrijeme da se uozbiljimo.

Nošenje maski ne bi trebalo da nam bude tako tešk0. I da, maska da bi bila efikasna treba da pokriva usta i nos. Nošenje iste ispod brade svakako neće imati efekta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *