U nizozemskom supermarketu našao popularnu paštetu pa ostao zatečen kad je vidio čudan detalj (Foto)
Breaking News

U nizozemskom supermarketu našao popularnu paštetu pa ostao zatečen kad je vidio čudan detalj (Foto)

Hrvat u nizozemskom supermarketu našao domaću paštetu, a kad je ugledao jedan detalj, sav se zbunio…  Uvijek je interesantno vidjeti domaće proizvode u stranim supermarketima, zar ne?

Jedan Hrvat je tako vidio paštetu Argetu na polici u nizozemskom supermarketu.  Obradovao bi se, da nije vidio jedan detalj koji ga je uznemirio. Pr0blem je bio što je ova pašteta bila na polici sa mačijom hranom.

Osoba koja je to vidjela se veoma iznervirala i objavila na svom profilu sliku. Svoje nezadovoljstvo je podijelila sa pratiocima.  Trebalo bi da je i skrenuo pažnju već prodavačima o čemu se radi.Tako  to biva kada ste neinformisani o nečemu.

Ne kažemo da su oni upoznati sa stranim proizvodima toliko, ali bi trebali znati šta izlažu od njih. Ako već imaju ovu  paštetu, onda trebaju znati da ona nije mačija hrana.  Argeta je većini omiljena pašteta. Nezaobilazna kada  putujete, zar ne?

Oni koji su izložili istu na policu s mačijom hranom i ne znaju koliko je ova pašteta  zapravo ukusna.  S obzirom da je na toj polici,  ne bi imali ni želju da je probaju. Nezaobilazna kada je riječ o putovanjima, zar ne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *