"Đeš ti mlada": Srbin u žitu uhvatio 20 muškaraca i mladu, sad je otkriveno šta se desilo (Video)
Breaking News

“Đeš ti mlada”: Srbin u žitu uhvatio 20 muškaraca i mladu, sad je otkriveno šta se desilo (Video)

“Đeš ti mlada?” Sjećate li se kada je Srbin u žitu uhvatio 20 muškaraca i mladenku? Evo šta se desilo: Možda ste pomislili da je ovo neka scena iz filma.Ova scena koja je gore spomenuta nije bila dio nekog filma.

Početkom jula se društvenim mrežama proširio video na kojem se vidi mladenka i 20 polug.0lih muškaraca. Na njih je naletio jedan Vojvođanin. On je bio na svojoj njivi i ugledao je taj prizor.

Vojvođanin je učinio video viralnim jer je tada snimao i rekao:” Beograđani, šta je? Došli ste ovdje snimati? Ajmo sikter!” Tada je pitao i mladu:” Đeš ti mlada?” Čitava ova ekipa je bila dio spota za pjesmu Raste i  Relje “Genge”.

Svakako da bi svakome bilo čudn0 da vidi jedan takav prizor. Ne zna o čemu se radi i da jer riječ o snimanju spota. Ovdje možete da poslušate tu pjesmu:

Šta mislte o ovoj vrsti muzike? Da li volite ovaj fazon ili mislite da ova vrsta muzike spada u tzv. šund? Ukusi su različiti. Neko će slušati i voljeti da sluša ovakvu vrstu muzike, dok neko neće jer jednostavno ne voli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *