Isplivala slika Kolinde kada je imala samo 20 godina: Kakva mačka, muškarce ostavila bez daha (Foto)
Breaking News

Isplivala slika Kolinde kada je imala samo 20 godina: Kakva mačka, muškarce ostavila bez daha (Foto)

Fotografije Kolinde kada je imala samo 20 godina: Bivša predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović je uvijek bila u centru medijske pažnje. Koliko zbog politike toliko i zbog svog izgleda. Često bi njene odjevne kombinacije bile zaslužne za to.

Nekako se uvijek trudila da bude upečatljiva po tom pitanju. Pohvala na račun njenog izgleda je bilo puno. Kada je riječ o politici, mnogi su 0suđivali njene k0ntroverzne poteze i izjave.

Kolinda bi često nešto izjavila, uvrijedila, pa se poslije pravdala da ona to nije rekla iako postoje snimci koji to dokazuju. Što se bivše predsjednice Hrvatske tiče, pred sami kraj svog mandata je davala zaista k0ntroverzne izjave koje su čak postale

i predmet ismijavanja na društvenim mrežama. Na internetu se može naći mnoštvo tih šala, pa i šaljivih pjesama koje su imale i milione pregleda. Kolinda je prije dolaska na poziciju predsjednice, obavljala niz političkih i diplomatskih funkcija.

2017. godine se čak našla na listi magazina Forbes, kao jedna od najmoćnijih žena. Na toj listi je bila pod rednim brojem 39.
Ovdje možete da vidite kako je to Kolinda Grabar Kitarović izgledala sa samo 20 godina:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *