Turisti konobaru ostavili napojnicu, on nije znao što da misli kad je vidio (Foto)
Breaking News

Turisti konobaru ostavili napojnicu, on nije znao što da misli kad je vidio (Foto)

Turisti konobaru ostavili napojnicu, a on nije znao šta da misli kada je vidio ovo: Konobari su se susretali sa raznim situacijama. Jednostavno dolaze u kontakt sa raznim tipovima mušterija.

Ovaj put su turisti konobaru u Dalmaciju ostavili napojnicu, a on nije mogao da vjeruje kada je vidio o čemu je riječ. Izgleda da ti turisti već dugo nisu bili u Hrvatskoj. Pogledajte o čemu se radi:

Bonus: “U firmi se zaposlila jedna lijepa djevojka. Počeli smo da provodimo dosta vremena zajedno zbog posla. Počela je da mi se sviđa. To ne bi bio pr0blem da ja nisam već u vezi.  Moja djevojka je ljubomorna, a ja je uvjeravam da između nas nema ništa.

Uvjeravam je u to, a  kolegica mi se počinje sviđati. Zbog toga mi je nezg0dn0. Jedne večeri me zamolila da je odvezem kući. Ostali smo nešto duže na poslu, a nije imala prevoza. Tačnije, nije joj se išlo taksijem ili busem jer je bilo kasno.

Odvezao sam je kući, a ona me pozvala kod sebe. Znam da nisam trebao da je poslušam, ali jesam. Nasula nam je piće, a onda smo se poljubili.  Odmah nakon toga sam se spakovao i otišao kući. Rekao joj da ne smijemo to da radimo.

Možda bih trebao biti sretan jer mi se ta djevojka dopada i  uzvratila mi je, ali ne mogu. Osjećam se kao najveće đubre. Svoju djevojku sam lagao, ubjeđivao da nema ništa, a sad ovo.  Osjećam krivicu. Ne bih joj rekao da je ne bih povrijedio, ali je sada pr0blem što kolegica hoće da joj sve ispriča. U šta sam se uvalio?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *