Hrvat uslikao nesvakidašnji prizor sa "turistima" kojima se bazen jako svidio (Foto)
Breaking News

Hrvat uslikao nesvakidašnji prizor sa “turistima” kojima se bazen jako svidio (Foto)

Dalmatinac je slikao nesvakidašnji prizor s “turistima” kojima se bazen veoma svidio: Jedna slika je postala viralna na društvenim mrežama.

Jedan Dalmatinac je slikao nesvakidašnji prozor, sa neobičnim turistima koji su se tu pojavili.  Slika je postala hit na internetu i nasmijala je mnoge. Pogledajte i vi o čemu se tu radi:

Niste ovo očekivali, zar ne? Krave su bile u blizini i odlučile su malo da svrate.  Bile su žedne. Ne znamo kako su prošle u taj dio dvorišta, ali eto.  Sreća da neka druga, 0pasnija životinja nije odlučila malo da razgleda taj prostor.

Vjerujemo da je i osoba koja je slikala bila u čudu kada je naišla na krave koje su tu odlučile da piju vodu. Vjerujemo da je prizor nasmijao i tu osobu, kao što je nasmijao sve na društvenim mrežama. Šta vi kažete na ovo?

Nije da ste ovo očekivali, jesmo li u pravu? Tako neke slike postanu hit zbog neobičnih prizora koje pokažu. Postoje zaista čudne situacije kojima su ljudi svjedočili. Odlučili su to da podijele na društvenim mrežama i te slike su onda postale pravi hit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *