Imamo pobjednika sa najčudnijom "maskom": Prizor iz zagrebačkog tramvaja nasmijao sve (Foto)
Breaking News

Imamo pobjednika sa najčudnijom “maskom”: Prizor iz zagrebačkog tramvaja nasmijao sve (Foto)

Zbog situacije sa k0rona virusom, mjera zaštite koja je uvedena jeste nošenje zaštitnih maski. Iako  proces stavljanja maski i uopšte pravilno nošenje ne bi trebali da budu komplikovani, neke osobe su pokazale da to mogu biti.

Zaista je jednostavno pravilno stavljanje maski na lice, tako da je neshvatljivo kako su pojedinci to uspjeli da zakomplikuju. Kakva bi tek situacija bila da je riječ o nekom komplikovanijem procesu ili nekom drugom pravilu koje bi se trebalo poštovati?

Sada su barem maske dostupne, zaista je i red da se naučimo kako ih pravilno nositi. Iako se non-stp govori o tome, pojedinci očigledno to još uvijek nisu shvatili. Da bi maska bila efikasna treba da pokriva nos i usta. Inače  maska nema funkciju.

Ako nemate masku i improvizujete, onda to uradite adekvatno. Npr. tako što ćete staviti neki šal, a ne nešto što nema nikakvu funkciju. Jedan muškarac u zagrebačkom tramvaju je privukao pažnju svih zbog toga kako se “zaštitio” od k0r0na virusa, pogledajte i vi zašto su svi gledali u njega:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *