Doktorica Darija drastično smršala i skratila kosu: Pogledajte kako sad izgleda (Foto)
Breaking News

Doktorica Darija drastično smršala i skratila kosu: Pogledajte kako sad izgleda (Foto)

Doktorica Kisić privlači pažnju svojim pojavljivanjima na TV-u. Ovaj put je bilo primjetno da je smršala i da je skratila kosu.  I na račun toga su počeli da se nižu komentari na društvenim mrežama. Pogledajte kako doktorica sada izgleda:

Kada se doktorica Kisić počela pojavljivati na TV-u, društvenim mrežama su se širili razni komentari na društvenim mrežama.  Gledaoci su više bili fokusirani na to kako se doktrica obukla, našminkala nego na bitnu temu o kojoj govori, a to je k0rona virus.

Bilo je onih koji su hvalili njen izgled, ali je bilo i onih koji su imali ne tako lijepe komentare. Neshvatljivo je da ju je neko osuđivao jer se dotjerala i našminkala. Dotjerivati se trebate radi sebe, a pogotovo još ukoliko ćete gostovati u nekoj emisiji ili biti na nekom snimanju.

Negativni komentari po tom pitanju koji su ostavljani,  dosta govore o mentalitetu pojedinih osoba. Nije rijetkost da pojedinci pišu raznorazne komentare. ak i one nevezane za temu o kojoj se govori. Sada svako ima pristup društvenim mrežama i nažal0st  pojedinci taj pristup  koriste za liječenje vlastitih frustracija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *