Očistite vaše arterije za dvije sedmice: Narodni lijek za povišen nivo triglicerida
Breaking News

Očistite vaše arterije za dvije sedmice: Narodni lijek za povišen nivo triglicerida

Narodni lijek koji liječi povišen nivo triglicerida i holesterola. Ovaj lijek će sniziti nivo holesterola i triglicerida.  Napomenut ćemo da trebate posjetiti ljekara ukoliko ste već primjetili takve pr0bleme da biste znali kakvo je stanje.

Nipošto se nemojte zapuštati. Za ovaj prirodni lijek su vam potrebna samo dva sastojka. To su: jedna čaša jogurta sa niskim procentom masti, pola limuna. Priprema je vrlo jednostavna. U čašu jogurta iscijedite pola limuna.

To uradite naveče i ostavite da stoji na hladnom mjestu.  Ujutru  popiti na prazan stomak.  Naredne dvije sedmice, svako jutro isto raditi. Ovaj napitak se ne preporučuje osobama koje imaju pr0blem sa želucem. Pazite na ishranu.

Sama terapija nije efektna ukoliko se nezdravo hranite. Smanjite unos soli i masti jer njihov velik unos dovodi do začepljenja krvnih sudova, povećanja pritiska i srčanog udara.

Vodite računa o kilaži jer g0jazne osobe imaju veliku šansu da dobiju srčani udar prije svoje 30. godine, te dijabetes,  b0lesti bubrega i mnoge druge. Budite fizički aktivni. Svaki dan odvojite barem pola sata na šetnju.

Uradite to prvenstveno zbog svog zdravlja.  Naravno provjerite stanje kod ljekara kako biste znali da li vam je potrebna terapija, kakvi su parametri masti, šećera itd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *