Prolaznici nisu mogli vjerovati svojim očima kad su vidjeli šta se dešava u autobusu (Foto)
Breaking News

Prolaznici nisu mogli vjerovati svojim očima kad su vidjeli šta se dešava u autobusu (Foto)

Prolaznik nije mogao da vjeruje šta vidi u autobusu. Mislimo da je čak pomislio da je riječ o skrivenoj kameri. Ko i ne bi?  Slika je nasmijala mnoge, ali i izazvala reakcije čuđenja. Kako je ovo nekome palo na pamet? Pogledajte o čemu je to riječ:

Ovakvo nešto još niste vidjeli, zar nije tako? Tako na internetu budu objavljene razne slike.  Za neke bismo rekli da su namještene, a onda ostanemo u čudu kada vidimo da nije tako. Da su realne, koliko god čudn0 nam izgledale.

Očigledno se neke osobe odluče na tako neobične poteze. Ne mogu zbog toga da prođu nezapaženo, slikaju ih i onda objave na internet gdje slika postane viralna kao što je ovdje slučaj.  Mnoge od tih slika nas nasmiju, ali mnoge od njih nas i š0kiraju.

Tako da se zapitamo o čemu su te osobe mislile. Ova slika je jedna od onih koja će nas nasmijati, ali i ostaviti  u čudu.  Čovjek je htio sebi napraviti ugođaj i malo odmoriti. Vrlo brzo se proširilo internetom i nasmijalo mnoge. Za više zanimljivih sadržaja nastavite da nas pratite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *