Kamere urnebesne scene sa vozačima koji imaju velikih problema s parkiranjem (Video)
Breaking News

Kamere urnebesne scene sa vozačima koji imaju velikih problema s parkiranjem (Video)

Kamere su snimile smiješne scene sa vozačima koji imaju velikih pr0blema sa parkiranjem. Parkiranje ne ide svima baš najbolje.  Kamere su tako snimile neke smiješne scene sa vozačima kojima to ne ide od ruke.

Ako mislite da vama ne ide parkiranje, mislimo da ćete se utješiti nakon gledanja ovih snimaka. Pogledajte i vi šta su to sve kamere zabilježile i shvatit ćete da na svijetu ima mnogo gorih vozača od vas:

Bonus: “Muž je insistirao da idemo na rođendan njegove majke. To ne bi bilo ništa čudn0 da ja nisam bila  u devetom mjesecu trudnoće, a  njegova majka živi 100 km od našeg grada.  Nisam mogla da vjerujem šta mi govori.

Trebao je biti svjestan da mi tako duga vožnja ne odgovara u toj situaciji. Rekla sam mu da on ide, a ja bih pozvala mamu ili neku prijateljicu da ostane sa mnom.  Nisam željela ostati sama. Naljutio se, insistirao i na kraju sam ga poslušala.

Ne znam šta mi je bilo, pa sam ga poslušala. .U pola vožnje mi je pukao v0denjak. Moj muž umjesto da mi pomogne i smiri me, počeo je da galami kako sam mu uništila auto. Gunđao je svo vrijeme do dolaska  u bolnicu.

Beba je rođena zdrava hvala Bogu i ja sam bila dobro. Nisam se vratila s njim kući.  Shvatila sam da je veliki kreten. Moji su me podržali u odluci, a svi su ubrzo saznali za to i bili u š0ku. Ni ja ne mogu da shvatim zaista.   Kako prije nisam uočila da nije dobra osoba? “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *