Zaboravite na Grčku i preskupi Jadran: 0vdje će ljetovanje nakon biti prava bagatela, a blizu nam je
Breaking News

Zaboravite na Grčku i preskupi Jadran: 0vdje će ljetovanje nakon biti prava bagatela, a blizu nam je

Mnogi nisu upućeni da ovo mjesto postaje pravi hit kada je riječ o ljetovanju. U ovoj situaciji ne razmišljamo o putovanjima. Najbitnije da se sve smiri, a putovanja će biti. Kada bude riješena ova situacija, dobar izbor za ljetovanje vam ne moraju biti klasične destinacije.

Ova država nudi odlične ponude za ljetovanje.  Dobro je što ćete uživati, ali nećete potrošiti dosta novca kao što biste to uradili u slučaju ljetovanja na drugim destinacijama.  Riječ je o Rumuniji, dosta Srba se počelo odlučivati na ljetovanje u Rumuniji.

Jedna od osoba koja je putovala tamo prošle godine je prokomentarisala kako je imala bolji ugođaj nego u Budvi.  Te da su Mamaja i Konstanca ljetovanja dosta bolja. Imaju akva parkove, a stari hoteli su renovirani.

Cijene smještaja su baš niska, a čak u nekim hotelima možete da nađete prenoćišta i to za samo šest eura.  U privatnim smještajima cijena 5-10 eura po osobi.

Konstanca se nalazi na istoku Rumunije, obali Crvenog mora, a Mamaja je u njenoj blizini i smatra se najelitnijim ljetovalištem u Rumuniji. Svakako da vrijedi malo pogledati ponude i vidjeti da li vam se dopadaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *