Kamera uhvatila urnebesni trenutak kada je puran počeo maltretirati dostavljača (Video)
Breaking News

Kamera uhvatila urnebesni trenutak kada je puran počeo maltretirati dostavljača (Video)

Nije baš lako biti dostavljač.  Nadzorna kamera je tako snimila trenutak kada je jedan puran počeo da maltretira dostavljača koji je samo radio svoj posao.  Snimak je nastao u Engleskoj. Dostavljač je došao kombijem i izašao kako bi izvadio pakete.

Puran je ljubimac vlasnice kojoj je trebalo isporučiti pakete. Kako kaže,  ima purana otkako joj je majka zabranila da nabavi psa.  Kaže da je sa njom otkako se izlegao i da se ponaša kao pas.

Nadzorna kamera je snimila kako se to puran ponašao prema dostavljaču. Dešava se tako da se životinje ljutito ponašaju prema nepoznatima. Nije rijetkost da se guske ili ovnovi naljute i najure prolaznike.

Vlasnici su  vidjeli na kameri kako se puran ponašao i odlučili da snimak podijele na društvene mreže. Ovaj čovjek sigurno nije očekivao da će ga puran dočekati i da će se ovako prema njemu ponašati. Pogledajte i vi kako je to izgledalo:

I, ko kaže da je biti dostavljač lagano?  Ne znate na kakve prepreke ćete naići dok budete isporučivali pakete.   Ovaj video je nasmijao mnoge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *