Zaštitite kuću od zmija: Sa 0vim trikom bježat će 'kao lude'
Breaking News

Zaštitite kuću od zmija: Sa 0vim trikom bježat će ‘kao lude’

Zaštitite kuću od zmija. Od ovog bježe kao lude: S toplijim danima nam dolaze zmije. Ovdje ćemo vam dati neke ideje koje će pomoći da ih držite dalje od svog dvorišta:

Zmije ne podnose miris nafte ili kerozina  i to će ih sigurno odvesti na sigurnu udaljenost. Možete nasuti malo  u posudice, pa staviti na određena mjesta u dvorištu. Budite oprezni s tim, pogotovo ako imate druge životinje u blizini jer njima ne želite da naudite.

Vjerovali ili ne soda bikarbona vam može pomoći u bobi protiv zmija.  Ona smeta zmijama i držat će ih dalje od vašeg doma.  Samo je pospite po dvorištu, jednostavno je zar ne? Da li ste možda primjetili u blizini svog dvorišta i ježeve?

Nemojte ih tjerati jer će vam oni upravo riješiti pr0blem sa zmijama. Love ih i one se njih boje. Tako da nemate pr0blema ukoliko imate ježeve u blizini.  Ovdje smo vam dali neke savjete koji vam mogu pomoći.

Kako biste se zaštitili od zmija, izbjegavajte da idete u područja vsiokih trava, kamenjara jer se tu obično nalaze, pogotovo kada je najtopliji dio dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *