Njih dvoje su mi uništili brak: Igor napao Severinu zbog pr0blema u vezi
Breaking News

Njih dvoje su mi uništili brak: Igor napao Severinu zbog pr0blema u vezi

Njih dvoje su mi uništili brak. Igor napao Severinu za pr0bleme u vezi Često se  u medijima pojave vijesti da Severina i Igor nisu u dobrim odnosima i da se razv0de. Oboje su često demant0vali takve navode.

Ni sada navodno nisu u dobrim odnosima.  Navodno za svađu Severina krivi Igorove roditelje. Ne znamo šta bismo rekli na to s obzirom da Severina često kači slike sa Igorovim roditeljima,  a na Instagramu je do skora snimala live videos na kojima Keba i ona pjevaju.

Nav0dno je Igor objavio sliku na Instagram koja je izazvala brojne reakcije.  Bila je montaža, Severina u srpskoj narodnoj nošnji,a  iza nje u grmlju bivši muž Milan.

Igor je navodno napisao ispod slike” Generalni sponzor našeg braka iz pouzdanih šumskih izvora.” Tom objavom nije prozvao samo Milana, već i Severinu. Zato je ona napisala da su jedini sponzori Igorovi roditelji i zamolila je muža da je izuzme iz toga.

Nakon njenog komentara je Igor obrisao objavu. Kako se saznaje, otpratili su se sa društvenih mreža. Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati i da li će uskoro izgladiti nesuglasice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *